top of page
Search

Co se děje teď a co chystáme na rok 2022

Projekt 2021 s podporou MMR

V současné době dokončujeme aktuální projekt s podporou MMR. Poslední podpořenou akcí jsou Brněnské vánoce. Jelikož vánoční trhy byly vládním nařízením zrušeny, museli jsme zrušit také některé plánované aktivity s Brněnskými vánocemi spojené - focení, filmování, průzkumy. Díky skvělému nápadu se ale vánoční trhy přesouvají do virtuálního prostoru, Nezbývá než zatleskat!


Nová strategie 2021-2025, nový akční plán 2022

Minulý týden valná hromada Brněnska, z.s. schválila Strategii destinačního managementu a marketingu turistické oblasti Brno a okolí 2021-2025. Vychází z Programu rozvoje cestovního ruchu města Brna 2021-2025. který město Brno přijalo v srpnu. A v návaznosti na tyto dva klíčové dokumenty byla zpracován rovněž akční plán na rok 2022. Jeho realizace je spojena s novým projektem naší destinace s podporou MMR. K realizaci projektu se přihlásili město Brno, TIC Brno a Papouščí ZOO Bošovice. Zahájení projektu bude záviset na tom, jak rychle MMR podporu našemu projektu schválí.


Výkonný výbor má dva nové členy

Valná hromada Brněnska minulý týden rozhodla o rozšíření výkonného výboru na 9 členů. Důvodem je snaha o maximální kontinuitu v roce 2022, kdy končí funkční období současného výboru a dva jeho členové nadále nebudou kandidovat. Novými členy byli zvoleni Milan Pek (ZOO Brno) a Josef Bojanovský (Papouščí ZOO Bošovice).

Comments


bottom of page